Rozdáváme dárky

Houbička na obličej z aktivního uhlí

Kód: CH12690
Neohodnoceno
Značka: Vyrobce
70 Kč 58 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Houbička na obličej z aktivního bambusového uhlí. 100% přírodní.

Beauty Formulas Bamboo Charcoal - Facial Sponge je unikátní houbička na obličej s aktivním bambusovým uhlím. Nová a vysoce účinná péče o pleť. 100% Přírodní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsahuje aktivní dřevěné uhlí, přírodní minerály a Anti-oxidanty poskytující hluboký, nedráždivý čistící účinek Bez sulfátů nebo parabenů, jen jednoduchá, čistá, ekologická a biologicky rozložitelná Naše houbička KONJAC je vyrobena ze 100% konjac prášku (popel z dřevěného bambusového uhlí). Žádné chemikálie, toxíny nebo parabeny, je 100% biologicky rozložitelná. Její přírodní minerály a anti-oxidanty dodávají jemné, hebké a nedráždivé čistící účinky. Přidané aktivované dřevěné uhlí napomáhá absorbovat oleje a nadměrné kožní vylučování, zatímco houbička čistí nečistoty a odstraňuje mrtvé kožní buňky. To vše vám pomůže k navrácené vašeho přírodního lesku, zachovávajíc vaši pokožku s pocitem jemnosti a pružnosti.

Návod k použití:

Namočte houbičku do teplé vody k jejímu zjemnění a jemně zmáčkněte v dlaních k vymačkání přebytečné vody, nikdy nepoužívejte houbičku suchou. Opatrně otírejte houbičkou krouživými pohyby váš obličej a tělo. Po použití opláchněte houbičku čistou vodou a nechejte přirozeně vyschnout. Houbička se zjemní a zhrubne. TOP TIPY Ke zlepšení účinnosti můžete s houbičkou použít váš oblíbený čistící přípravek. Vyměňte prosím houbičku po 2-3 měsících používání. Klíčové funkce Kojac obličejové houbičky: • extra měkká struktura, jemně loupe/odlupuje • vhodná pro jemnou a citlivou pokožku • přirozeně udržiovatelná.

Balení: 1ks v PP sáčku;

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: