Rozdáváme dárky

Maska na vlasy pro diamantový lesk

Kód: RN0827
Neohodnoceno
Značka: Marion
29 Kč 24 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)

Laminovací maska na vlasy pro diamantový lesk.

MARION Laminating Diamond Gloss Hair - Laminovací maska na vlasy pro diamantový lesk vlasů s obsahem diamantového prachu, hedvábných proteinů, tekutého keratinu a vitamínů. Pro vlasy bez lesku a roztřepené. 2 sáčky pro 2 aplikace.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Laminování je proces, díky kterému rychlým a jednoduchým způsobem umožníme získat efekt hladkých a hedvábně lesklých vlasů. Složení obsahuje aktivní složky, které vyživují a regenerují vlasy: - Diamantový prach a Lustreplex TM - vytvářejí vlasy lesklé , měkké a hladké na dotek. - Tekutý keratin, pronikající hluboko do vlasů, přispívá k jejich posilování a zvyšování pružnosti a poskytuje jim zdravý vzhled. - Komplex vitaminů vlasy vyživuje, hydratuje a opravuje. - Olej ze sladký mandlí dodá lesk matným vlasům. Laminování způsobuje, že vlasy jsou diamantově lesklé, hladké a rovný, hydratované, příjemné na dotek a snadno se rozčesávají. Balení obsahuje čepici zdarma, která udržuje teplotu.

Způsob použití: 1. Umyjte si vlasy, jemně vysuště ručníkem a rozčesejte. 2. Obsah sáčku rovnoměrně naneste na celý povrch vlasů. V případě hustých nebo dlouhých vlasů se doporučuje použít oba sáčky. 3. Nasaďte na hlavu přiloženou foliovou čepici, kterou můžete přikrýt ručníkem. Nechejte působit 10 minut. 4. Důkladně opláchněte vlasy. Jestli jsou vlasy silné nebo odolné, můžete prodloužit čas působení na 15 minut. 5. Vysušte vlasy fénem s pomocí kulatého nebo plochého kartáče. Pro dodatečné vyhlazení vlasů, můžete použít žehličku. Doporučuje se použití přípravku po 3 - 4 umytích vlasů. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě zasažení očí, okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na kteroukoliv z ingrediencí. Skladujte při teplotě od +5°C do +25°C. Spotřebujte nejlépe do/číslo šarže: viz obal.

Balení: PE/AL sáček, Objem: 2 x 10 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: