Květ Grapefruitu

Zákaznická sekce

Sledujte nás na Facebooku

Květ Grapefruitu

Květ Grapefruitu V této kategorii není žádné zboží.

Extrakt z grapefruitových semínek se používá jako vonná látka a konzervant v přírodní kosmetice. Je vhodný pro nečistou pleť a tam, kde se tvoří malé vřídky.
Má antivirové, antimykotické, baktericidní účinky, a kromě toho, že se hojně používá jako příměs výrobků osobní péče, má své stálé místo i v přírodním léčitelství.

Extrakt z grapefruitových semínek se používá jako vonná látka a konzervant v přírodní kosmetice. Je vhodný pro nečistou pleť a tam, kde se tvoří malé vřídky.
Má antivirové, antimykotické, baktericidní účinky, a kromě toho, že se hojně používá jako příměs výrobků osobní péče, má své stálé místo i v přírodním léčitelství.

Zobrazit